Equinox Gastro 3 kg

Podporuje rozvoj přirozené mikroflóry a správné fungování trávicího systému a pomáhá chránit žaludeční sliznici.

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Na dotaz
2 269 Kč
Equinox Gastro 3 kg

PODPORUJE ROZVOJ PŘIROZENÉ MIKROFLÓRY
PODPORUJE SPRÁVNÉ FUNGOVÁNÍ TRÁVICÍHO SYSTÉMU
POMÁHÁ CHRÁNIT ŽALUDEČNÍ SLIZNICI

Produkt je určen pro koně a hříbata s žaludečními vředy a problémy s trávením.

EQUINOX GASTRO je minerální doplněk stravy vyrobený na bázi unikátního kmene kvasinek Yarrowia lipolytica a bioesterů mastných kyselin omega-3 a omega -6.

Produkt se vyznačuje bohatstvím biologicky aktivních složek, zejména vitaminů skupiny B, nenasycených mastných kyselin a širokou řadou mikro a makroprvků.

Kvasinky Yarrowia lipolytica jsou charakteristické vysokým obsahem mannanů, beta-glucanů a snadno stravitelného proteinu s jedinečným aminokyselinovým profilem.

EQUINOX GASTRO díky svému jedinečnému složení kvasinek Yarrowia lipolytica, bioesterů mastných kyselin a fytobiotik představuje pomoc v boji s problémy trávicího systému koní. Tato jedinečná kombinace pomáhá chránit žaludeční sliznici a podporuje vývoj přirozené střevní mikroflóry.

SLOŽENÍ:

kvasinky Yarrowia lipolytica, ethylestery mastných kyselin omega-3 a 6 získané z olejů z lněného semínka, brutnáku lékařského, pupalkového oleje a černého rybízu, mletý plod rakytníku, uhličitan vápenatý, máta, fenykl, ovocné aroma.

DOPORUČENÉ DÁVKOVÁNÍ:

8 g / 100 kg tělesné hmotnosti / den (40 g / kůň o cca 500 kg tělesné hmotnosti / den)
1 odměrka = 16 gramů

Výrobce prohlašuje, že produkt neobsahuje dopingové látky, zejména obě skupiny uvedené v seznamu látek zakázaných dle Mezinárodní jezdecké federace (FEI). Produkt lze užívat v období přípravy na závody, během závodů a po nich.

OBSAH: 3 kg

Doplňkové parametry

Kategorie: Trávení a imunita
Indikace: Rekonvalescence
Stáří: Junior, Dospělé zvíře
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: